Ska du välja en blogg eller en tradtitionell hemsida?

blog or a website tradtitionellOm du ska välja en blogg eller en traditionell hemsida är helt upp till dig och vad du själv ska ha för syfte med den. Här finns det de som väljer en blogg för att det är en av de enklaste sidorna att sätta upp på nätet. Detta kan du göra snabbt genom att bara registrera dig på en plats som erbjuder fria bloggar, eller så väljer du att köpa ett tema och skapa en egen blogg i ett av de populära CMS-systemen som finns. Du kan naturligtvis även här koda din egen blogg, men då kräver detta som tidigare nämnts mycket tid och ganska så stora kunskaper.

Valet av blogg eller traditionell hemsida handlar helt enkelt om vad du ska ha sidan till. Idag finns det många olika hemsidor att välja bland som har en funktion där det går att kommentera de artiklar som du skriver om. På det sättet kan du få en informativ och lärande sida, som samtidigt inspirerar andra att skapa mer information på din privata hemsida i form av inlägg och kommentarer. Här kan du som vill naturligtvis stänga av eller aktivera möjligheterna att ta emot kommentarer precis som du själv önskar.

Naturligtvis kommer du som vill skapa något riktigt bra också ha möjligheterna att kombinera en hemsida med en blogg. I det fallet kommer du att kunna skapa en informativ nyhetssida, samtidigt som du vid sidan av detta kan ge dina egna kommentarer gällande vad du tycker om vad som händer runt dessa nyheter. På det sättet kommer du som skapar detta att kunna nå ut både till de som vill läsa om vad som händer om olika saker, samtidigt som de kan få reda på din egen vinkling av vad som händer. Har du även slagit på kommentarer på denna sida kan den bli riktigt levande och intressant.